Fresh start trend

az újrakezdés lehetősége

Újrakezdés! A pandémia hullámai után itt a lehetőség arra, hogy jövőnket a fenntarthatóság, éghajlatvédelem és az erőforrások ésszerű felhasználásának alapelvei mellett folytassuk. Mivel sokan otthonról dolgoznak, egyre hangsúlyosabb otthonunk bel- és kültéri komfortosítása.

A Fresh start trendet letisztultság jellemzi, sok fehér kiegészítővel és fehér virágokkal. Biológiailag lebomló anyagokat részesít előnyben. A beltérhez hasonlóan a kert, a terasz és az erkély is szerepet kap a mindennapi élettér növelésében. Az üde kiegészítő színek energiával töltik meg a tereket.

A formák egyszerűek, letisztultak, a termékek többfunkciósak. A minták kevésbé hangsúlyosak – ha mégis vannak, leginkább természetes struktúrákon, pl. márványon alapulnak. A felhasznált anyagok bio alapanyagúak, lebomlóak vagy újrahasznosíthatóak: bőr, pamut, parafa, vagy új, algákból vagy micéliumból készült műanyagok.

A Fresh start trend fő színe a fehér, a zöld, kék és piros árnyalataival fűszerezve, melyek elsősorban a fehér szín frissességének kiemelésére szolgálnak.

(Az eredeti cikk angol nyelven itt érhető el.)

Inspirációk

Néhány fotó: