Wellness Bubble trend

az otthoni wellness

Életvidám, kreatív, humoros emberek kedvelt stílusirányzata, akik kevésbé törődnek megjelenésükkel, inkább mentális egészségükbe fektetnek energiát. A hobbi, szórakozás fontos szerepet tölt be életükben, akárcsak a wellness. Mintha egy mesés, utópisztikus világból rózsaszín szemüvegen át tekintenének az életre. A kert számukra tökéletes menekülést nyújt a hektikus idők elől.

A Wellness Bubble trenddel mintha wellness központtá alakítanánk kertünket – egzotikus növények, lágy tónusok, átlátszó anyagok segítségével pihenhetünk kerti tavunk vagy medencénk partján. A színek egy gyönyörű naplemente árnyalataira emlékeztetnek.

A trend középpontjában a kerek és vízcseppre emlékeztető formák állnak trópusi mintákkal vegyítve. Felhasznált anyagok lehetnek a következők: színes üveg, magasfényű kerámia, fényvisszaverő anyagok, átlátszó textíliák, papír, műanyag, műbőr és különféle fémek is.

A Wellness Bubble trend fő színei élénk pasztellek és pasztell neonok, például rózsaszín, sárga, zöld, lila árnyalatai. A fehér kevésbé fontos, és elsősorban az összkép átlátszóságát biztosítja. A színeket gyakran használják (félig) átlátszó felületeken, így vizes hatást keltenek.

(Az eredeti cikk angol nyelven itt érhető el.)

Inspirációk

Néhány fotó: